THE ATOMIC HEART GAME 2023 site

Atomic Heart Review: Kopen, budgetbak of slopen?

2023 hakt er lekker in. We hebben de afgelopen tijd al een behoorlijk aantal sterke games voor de kiezen gehad. En deze lijn lijkt de komende tijd doorgetrokken te worden. Like a Dragon: Ishin komt er aan en Company of Heroes 3 en de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 gloren aan de horizon. En dan is er nu dus Atomic Heart. Een game van een Russische developer, die Jelle en Skate dit hele weekend fysiek en mentaal bezig hielden. Wat hebben we in hemelsnaam zitten spelen? In welke mindfuck kwamen we terecht? Kunnen we geloven dat dit spel gemaakt is door een volstrekt onbekende developer? Alle antwoorden ga je krijgen in de Atomic Heart review.

Atomic Heart Review: Een dikke dosis Bioshock met een snufje Fallout

Waar hebben we het over? Atomic Heart is een FPS-videogame met RPG elementen er in verwerkt. Het verhaal speelt zich af in Faciliteit 3826, het belangrijkste wetenschappelijke onderzoekscentrum van de Sovjet-Unie. In de jaren 1930 heeft wetenschapper Dmitry Sechenov een geliquideerde programmeerbare module ontwikkelt genaamd de Polymer. Deze techniek veroorzaakt enorme technologische doorbraken op het gebied van energie en bevrijdt een groot deel van de bevolking van ‘manual labour’. Ook is er de kunstmatige intelligentie genaamd “Kollektiv”, die de robots met elkaar verbindt. Sechenov ontwikkelt daarna een apparaat genaamd “Thought” om Polymer in het menselijk lichaam te integreren, waardoor ze op afstand de robots kunnen besturen. De officiële lancering op 13 juni 1955 loopt echter mis, waardoor de pleuris uitbreekt in faciliteit 3826. En jij mag de bende opruimen.

Meer weten over deze game: Check de Premium review

Hebben we met Atomic Heart te maken met één van de grote verrassingen van dit nog jonge jaar? Of was de ambitie net even too much en speelden we een game met (te) veel raffelige randjes? Het antwoord ga je krijgen in deze review. Wil je meer weten over het spel, check dan de uitgebreide Premium review. Dan support je meteen Gamekings zodat we onafhankelijk ons ding kunnen blijven doen.
Check voor je dagelijkse dosis video games, films en lifestyle.

▶︎ Subscribe hier op ons kanaal:

▶︎ Get Premium, Support Gamekings:

▶︎ Volg ons op Social media!

Instagram:

Twitch:

Facebook:

Twitter:

#Gamekings #atomicheart #review

20 Comments
 • TwinTurbo Ray
  reply
  28.09.2023

  "Letterlijk van het kastje naar de muur". Niet het woord "letterlijk" gebruiken als je niet weet wat het betekent, Jelle.

 • TiMoB0
  reply
  12.08.2023

  Vet

 • 12.08.2023

  Net game via gamepass geïnstalleerd, maar krijg zodra ik de auto moet pakken "alleen beschikbaar in volledige game" heb ik nu een demo?

 • DriebierTV
  reply
  10.08.2023

  Ik wacht nog even op de switch versie

 • Bas 77
  reply
  10.08.2023

  Maar ff gamepass een maandje aanzetten als Wo Long ook uit is.

 • Lyno Davinci
  reply
  10.08.2023

  Ziet er goed uit. Ga em zeker spelen,ben grote bioshock fan. Eerst dead space remake,RE4 remake

 • NetshadeX
  reply
  04.08.2023

  Ben net begonnen en vind de platform stukken wel een beetje frustrerend.

 • Bob Jackson
  reply
  04.08.2023

  top game

 • b.andrews
  reply
  04.08.2023

  De originaliteit en rariteiten triggeren mij, maar net hakken over de sloot betreft kopen is toch budgetbakje voor mij, tenzij er patch is met fixes

 • Hunebedbouwer
  reply
  31.07.2023

  Ik dacht ergens te hebben gelezen dat ze een deel van de winst willen overmaken naar goede doelen voor Oekraïne?

 • Mr.Wayne
  reply
  31.07.2023

  50k subs!!! 👌🔥

 • Marc van Dongen
  reply
  31.07.2023

  Ik het persoonlijk totaal niet in de buurt komen van de Bioshock games of the feeling.

 • Jos
  reply
  29.07.2023

  Ik speel hem nu en het voelt een beetje als prey, vind hem erg goed om te spelen

 • Abdel114
  reply
  29.07.2023

  Hakken-over-de-sloot Kopen = Perfecte Game Pass-game 😆

 • Chris Theelen
  reply
  29.07.2023

  Lekkere gamepass game

 • Kenny Cornelis
  reply
  28.07.2023

  Morgen eindelijk
  Een xbox halen en gamepass
  Zodat ik het zelf kan ervaren

 • DuncanS
  reply
  28.07.2023

  Dag 1 op Game Pass. Dus niet kopen, budgetbak of slopen. Gewoon spelen door eventueel 12,99 dokken voor een maandje Game Pass.

 • David Smith
  reply
  28.07.2023

  Toffe game speelt lekker

 • Shire
  reply
  25.07.2023

  ik vind vooral de combat heel frustrerend

 • Bravo
  reply
  25.07.2023

  De kleine problemen die jullie aanhalen zoals bijvoorbeeld haperende vorkheftrucks en machines die snel rond rijden.. heb ik op de ps5 totaal geen problemen mee gehad. De game loopt bij mij, tot nu toe, heel erg vloeiend. Het is ook de bedoeling dat ze wat snel rijden. Aan jou de kunst om ze optijd, en op de juiste plek, tot stilstand te brengen.
  Ook in de open wereld ondervind ik absoluut geen problemen, alles reageert prima. Of het moet nog komen omdat ik nu 34% van de game voltooid heb en dus nog een tijd te gaan heb. Maar tot nu toe nog geen haperingen of ondergronds trager dan in de open wereld of andere kleine dingen die niet helemaal goed lopen.
  Misschien (ik weet het niet hoor) heeft het ermee te maken of je de game Fysiek of digitaal speelt. Ik weet niet of je game daardoor niet altijd even lekker loopt. Ik heb hem gelijk op de releasedatum op CD gekocht en het is het lange wachten waard geweest. Wat een geweldige heerlijke game, die ik, als ik hem heb uitgespeeld nog eens op mijn gemak over doe om te kijken of ik misschien dingen over het hoofd heb gezien.

  Have Fun voor degene die hem spelen !

Add Comment